Greqi, rrëzohet avioni për shuarjen e zjarreve

Shërbimi Zjarrfikës tha se piloti i aeroplanit mbijetoi dhe u mor nga një aeroplan tjetër zjarrfikës.

Avioni ishte duke iu përgjigjur një zjarri të nivelit të ulët në zonën Lagopodo-Macherado.

Greqia ka gjashtë ditë që po lufton me zjarret, ndërsa mijëra njerëz janë evakuuar deri më tani.

Leave a Reply