Gurthemeli i kryqit nën forca të mëdha policore në Butel

Forca të mëdha policore janë në Butel, duke mos kursyer edhe arsenal të ndryshëm nga më të rëndët, që janë locuar në disa pjesë të kësaj lagje. Kjo pikërisht disa orë para vendosjes së gurthemelit të Kryqit gjigant në rrethrrotullimin në territorin e kësaj komune që sot do të bëhet me praninë edhe të Kishës Ortodokse Maqedonase dhe iniciatorit Kongresit Botëror Maqedonas. 

Screenshot_2016-02-27-11-47-33-1

Leave a Reply