Han në Shkup: Për emrin duhet kompromis nga të dy palët

Gjatë konferencës së përbashkët me kryeministrin Zoran Zaev, komisari Hah është pyetur edhe për çështjen e kontestit për emrin ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë.

“Mendoj se është rast i rëndësishëm. Është shumë e rëndësishme të kesh raport të mirë me fqinjët. Në politikë çdo herë ka kompromis. Të dy palët duhet të punojnë shumë dhe të gjejnë zgjidhje dhe të arrijnë një marrëveshje fer”, ka deklaruar Han.

Leave a Reply