Ibrahim Kadriu: KRITIKA E MIRËFILLTË DUHET TA NDAJË SHAPIN PREJ SHEQERIT

Për HEJZA-n flet IBRAHIM KADRIU, prozator

Ibrahim Kadriu është një nga shkrimtarët tanë më produktiv dhe deri më tani ka botuar me dhjetëra e dhjetëra vepra me poezi e prozë, skenarë, radiodrama etj. Gjithashtu, Kadriu, për pothuaj 50 vjet u mor edhe me gazetari, duke punuar në gazetën “Rilindjes” dhe më vonë edhe në “Zëri”. Ai është edhe fitues i çmimeve më të rëndësishme që ndahen për letërsi në Kosovë. Veprat e tij janë përkthyer edhe në gjuhë të huaja, duke u përfshirë edhe në shumë antologji…

Kliko linkun

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=113533154397308&id=100072218703108

 

Leave a Reply