Kaos në Durrës, banorët braktisin qytetin

Kaos në Durrës. Paslëkundjet e vazhdueshme të termetit të së martës që goditi vendin të martën, ka bërë që qytetarët të pushtohen nga paniku dhe të braktisin qytetin bregderar.

Në fotot e mëposhtme shihen qytetarë të shumtë që largohen me autobusë drejt qyteteve të tjera apo zonave të ndryshme.

Kjo gjë ka krijuar trafik të madh në autostradë, ndërsa qytetarët vrapojnë sapo shikojnë një autobus.

Leave a Reply