Komisioni Antikorrupsion, dorëhiqen edhe Halili dhe Aliu

Pas Zhaklina Damçevskës edhe Sejdi Halili dhe Farie Aliu, kanë dorëzuar dorëheqjet e tyre deri tek Antikorrupsioni.

Opinioni pret që të dorëhiqen edhe anëtarët e tjerë të Komisionit, Suzana Taskova- Axhikotarova dhe Najdo Spasevski.

Zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski përshëndeti aktin e tillë, duke thënë se pritet të përfundojë i gjithë procesi i dorëheqjeve që të shihet më pastaj me emërimet e reja.

Leave a Reply