Koreja e Veriut kërcënon për sulme bërthamore

Koreja e Veriut ka kërcënuar se do të kryejë sulme bërthamore si përgjigje e stërvitjes së përvitshme ushtarake mes Koresë së Jugut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Leave a Reply