Kosova bëhet me ushtri, Rama: Bekuar qoftë kjo ditë dhe lavdi dëshmorëve

Kuvendi i Kosovës miratoi sot në parim tre projektligjet e propozuara nga qeveria e Kosovës për transformimin e Forcës së Sigurisë.

Shumica e deputetëve po e trajtojnë këtë transformim si hap përpara drejtë formimit të Forcave të Armatosura të Kosovës.

Ky vendim është përshëndetur nga kryeministri Edi Rama.

“Lavdi dëshmorëve të Kosovës dhe bekuar qoftë ushtria e sapolindur e Republikës së Kosovës🙏”, shkruan Rama në rrjetin social Facebook.

Leave a Reply