Kryeministri Rama në Departamentin Amerikan të Shtetit: Takon Sekretarin Mike Pompeo

Rama e ka vijuar vizitën zyrtare me një takim me Sekretarin amerikan të Shtetit, Mike Pompeo. Si të gjitha takimet në DASH Rama dhe Mike Pompeo do të zhvillojnë një takim informal ndërkohë kanë dalë në holl për të bërë prezantimin përpara mediave.

Ndër të të tjera Rama shkruan në FB ‘’Washington D.C- Në Departamentin Amerikan të Shtetit me Sekretarin, Mike Pompeo’’.

Leave a Reply