Kursi i këmbimit valutor, bie euroja, ngrihet dollari

Euro dhe dollari, kanë pësuar ndryshime ditën e sotme: Euro ra, kurse dollari pësoi një rritje.

Euro dje këmbehej me 126.22 lekë, kurse sot me 125.91 lekë. Dollari dje këmbehej me 108.66 lekë, kurse sot me 109.28 lekë.

Leave a Reply