Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI mohon çdo lidhje me ngjarjet e sodit në BFI

Jemi thellësisht të indinjuar nga disa përpjekje të strukturave të caktuara të dyshimta që, me rastin e fundit që po ndodhë në Bashkësinë Fetare Islame në RMV ta ndërlidhin dhe emrin e LËVIZJES MYSLIMAE PËR REFORMA NË BFI TË RMV!

Kategorikisht i mohojmë këto deiznformata dhe, nën përgjegjësinë morale e penale nënvizojmë se, kjo Lëvizje nuk është pjesë e skenareve që kurdisen në Konak të Sulejman Rexhepit e që “zbatohen” turpshëm në BFI.

Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI të RMV përmes PLATFORMËS së vet qartë dhe në mënyrë shumë transparente ka bërë me dije se si duhet të kryhen reformat dhe të gjitha ndryshimet e patjetërsueshme brenda BFI-së, duke i respektuar të gjitha normat kushtetuese, aktet juridike si dhe rregulloret e brendshme që rregullojnë funskionimin legjitim të organeve të BFI-së dhe që sigurojnë mbarëvajtje të zhvillimit të jetës fetare islame në RMV.

Afrim Tahiri,

Drejtues i LMR BFI RMV

Leave a Reply