Lleshaj: Niveli i sigurisë në Shkodër është sfiduar nga krimi

 “Niveli i sigurisë në Shkodër është sfiduar disa herë nga goditjet e krimit. Ftoj qytetarët  të bashkëpunojnë me Policinë për të goditur krimin e organizuar”.

Brenda 9 muajve në Shkodër janë vrarë 9 persona. Ditën e shtunë u ekzekutuan 2 vëllezërit, Astrit dhe Brahim Bilali. Pas kësaj ngjarje, ministri Lleshaj ka komunikuar shkarkimin e Drejtorit të Policisë së Shkodrës Vehbi Bushati, duke emëruar në këtë post Niko Brahimajn.

Leave a Reply