Maqedoni, Jankullovska dhe Bozhinovski, megjithatë janë jashtë vendit

Gjykata themelore Shkup, sot kumtoi se ish-ministrja e Punëve të Brendshme Jankullovska dhe Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë Kirill Bozhinovski, nuk janë në territorin e Republikës së Maqedonisë.

Avokatët e tyre, i kanë depozituar biletat e avionit, si dëshmi se për momentin ata nuk mund të paraqiten në bisedë informative në gjykatë, por që do të paraqiten atëherë kur do të vendos gjykata. 

Leave a Reply