Maqedonia e Veriut arreston zjarrvënësit, në pranga edhe një shqiptar

Katër persona janë arrestuar nga policia në Maqedoninë e Veriut për zjarrvënie të qëllimshme.

Mes të arrestuarve është edhe një shtetas shqiptar me inicialet Ll. A., 32 vjeç, i cili në mënyrë ilegale ka qëndruar në Maqedoninë e Veriut, dhe ka dyshime se ai ka shkaktuar zjarr në fshatin Pozharan të Gostivarit.

Dy të tjerë janë arrestuar për zjarrin në fshatin Bllacë dhe një tjetër për zjarrin në Staro Nagoriçan dhe kundër tij janë duke vepruar policët dhe prokurori publik.

Leave a Reply