Masat kundër terrorizmit

Ne kohen kur bota përballet me rrezikun nga terrorizmi, qeveria e Kosovës shpreh angazhimin per parandalimin e ekstremizmit ne vend. Per kryeministrin Isa Mustafa, fokusi duhet te jete arsimimi i te rinjve dhe nxitja e punësimit, ne mënyre qe te shmanget përfshirja e tyre ne lustrat ne Lindjen e Mesme. Komentet shefi i qeverise i beri ne konferencën e donatoreve per zbatimin e strategjisë kombëtare për parandalimin e ekstremizmit te dhunshëm dhe radikalizmit. Mustafa deklaroi se ndonëse Kosova eshte nje vend i vogël, ka përgjegjësinë e saj ne luftën e përbashkët kundër terrorizmit.

Leave a Reply