Mbajini mirë fëmijët në avion, kjo nënë ka hequr ‘picir’ me stjuardesën

Një stjuardesë që ishte duke shërbyer në avionin e linjës ajrore nga Franca për në Mbretërinë e Bashkuar papritur ka shpërthyer në kërcënime kundrejt një familjeje, dhe se do ta gjobiste këtë të fundit me 100 euro.

Stjuardesa filloi me kërcënime pasi një fëmijë ishte duke ndenjur në avion pa këpucë dhe sipas saj “familja kishte dështuar ta kontrollonte”.

Luisa Zissman, një pasagjere dëshmitare në konfrontimin e familjes me stjuardesën tha se situata që u krijua “ishte frikësuese”.

“Nëse ajo do të më thoshte se unë do të kisha marrë 100 £  do ta kisha mbërthyer në gjoksin e saj të madh. Udhëtimi me fëmijët është kaq stresues, të gjitha pengesat në lidhje me sigurinë ishin një ngarkesë më shumë, kështu që ajo mund të përpiqej të justifikonte udhëtimin e saj. Nuk është gjithçka jepni dikujt një uniformë portokalli dhe BAM.”

Ndërkohë stjuardesa thotë se punonjësit e saj gjithmonë kujdesen për sigurinë e pasagjerëve.

Por nëna e djalit, pretendonte se shenjat e rripit të sigurimit nuk ishin në kohën kur pjesëtarja e stafit po fliste me familjen, shtoi: “Shenja e rripit të sigurimit nuk ishte e ndezur, kjo familje nuk ishte angleze dhe anglishtja e tyre ishte e kufizuar. Ishte krejtësisht jashtë sjelljes normale.”

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/easyjet-stewardess-threatens-fine-family-18935828#ICID=OffSiteVideo

Leave a Reply