Mësohet edhe emri i policit të dytë të arrestuar për korrupsion sonte

Pas Lavdim Osmani sonte në Prishtinë Policia e Kosovës e ka arrestuar edhe policin e dytë që akuzohet nën dyshime për korrupsion dhe marrje ryshfeti

Sipas Kohës ditore bëhet fjalë për policin Lutfi Menxhiqi, që është arrestuar nën dyshime për korrupsion, marrje ryshfeti e keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Sipas kësaj media arrestimi i tij ka të bëjë me rastin e njëjtë me arrestimin e Lavdim Osmanit.

Pak më parë, nën dyshime për korrupsion është arrestuar edhe hetuesi i Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani./GE/

Leave a Reply