Meta: Do të hapet aeroporti i Kukësit. Në dy vitet e para, 500 vende pune

Aeroporti i Kukësit do të vihet në funksionim.

Kjo është bërë e ditur në takimin e organizuar nga Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta dhe ministrat Haxhinasto e Klosi në qytetin e Kukësit.

Nisja e fluturimeve ajrore në Kukës pritet të hapë 500 vende pune në dy vitet e para.

Leave a Reply