Ministrja Xhaçka siguron komandantët në misione: Familjet tuaja janë mirë!

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka kontaktuar me komandantet e kontigjentëve me mision në: Kabul, Herat, Letoni, Kosove, Mali dhe Sudan ku i ka siguruar se familjet e tyre në Shqipëri gëzojnë shëndet të plotë.

Ministrja sqaron se ato po asistohen me të gjithë mbështetjen e duhur për çdo vështirësi të krijuar pas tërmetit të 26 Nëntorit.

Xhaçka garantoi efektivët se çdo familje e ushtarakeve është ka vëmendjen maksimale.

Leave a Reply