Momenti se si u rrëzua mbi oqean avioni me 249 persona në bord

Momentet e fundit të fluturimit të avioni MH370 janë rindërtuar për një dokumentar televiziv, i cili tregon aeroplanin duke kryer spirale në qiell jashtë kontrollit dhe duke përfunduar në det.

Hetuesit thonë se aeroplani mund të ketë mbetur pa karburant pasi fluturoi në drejtimin e gabuar mbi Oqeanin Indian për gjashtë orë më 8 mars 2014.

Tani, në një përpjekje për të rikrijuar momentet e fundit të fluturimit, National Geographic ka simuluar atë që ndodh kur një Boeing 777 i mbaron karburanti.

Rrëzimi i avionit në fjalë u mori jetën 249 personave në bord.

Leave a Reply