Muaji i agjerimit – Komuniteti Mysliman shtron iftarin e parë të Ramazanit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbremjen e se shtunes iftarin e parë të Ramazanit, traditë që ndiqet çdo vit në muajin e shenjtë të besimtarëve myslimanë.

Në darkë krahas besimtarëve te shumte ishin të ftuar përfaqësues të trupit diplomatik, politikës, medias dhe biznesit.

Kryetari i Komunitetit Mysliman, Skënder Buçaj, falenderoi dhe uroi të gjithë të pranishmit.

Gjate ketij muaji besimtaret mysliman agjerojnë nje muaj  muaj ku shpirti triumfon mbi trupin.

Leave a Reply