Mulla Sula tregon se a është i fortë Zaevi!

GAZETARJA: “Kush është më i fortë, ju apo Zaevi” Sulejman Rexhepi: Zaevi do të ishte më i fotë sikurse të ishte ithtar i denjë i shtetit juridik…

Ja që, edhe të çmendurit, kokëkrisurit, abdallët, dinë nganjëherë të jenë të sinqertë. E vetmja përgjigje e saktë e Sulejman Rexhepit! Zaevi nuk është i fortë sepse nuk është itharë i denjë i shtetit juridik. Sikur të ishte i dhënë pas drejtësisë dhe pas shtetit juridik, Sulejman Rexhepi që moti do të ishte prapa grilave. Këtë e ka parë dhe e ka kuptuar edhe vetë Sulejman Rexhepi, prandaj ia thotë toç Zaevit: nuk je askushi sepse nuk je për shtetin e së drejtës! Përderisa unë jam i lirë, unë jam më i fortë se ti; përderisa jam më i fortë se ti nuk guxon të më kritikoshë; perderisa nuk guxon të më kritikoshë nuk guxon të më përzihesh as në BFI-bisnesin tim; jam bisnesmen më i fortë se ti, këtë e dëshmoj edhe me orën ROLEX!

Ja pra, ky do të ishte mesazhi i kësaj interviste, mesazh prej gangsteri abdall që ia dërgon institucioneve shtetërore, pushtetit, vetë Zaevit. 

Leave a Reply