Ndërpritet seanca gjyqësore për rastin “Reketi”

Pauzë prej 20 minutave për seancën gjyqësore “Reketi”, Ekipi i ndihmës së shpejtë do të kontrolloj dhe konstatoj nëse Boki 13 është në gjendje të mirë shëndetësore që të mund të mare pjesë në seancën e sotme gjyqësore e cila filloi me 45 minuta vonesë, pikërisht për shkak se Boki 13 u soll me vonesë nga burgu i Shutkës.

Leave a Reply