Ndërpritet seanca për shpërndarjen e Kuvendit

Edhe përkundër që u miratuan ligjet e parapara dhe pritej në çdo moment shpërndarja e Kuvendit, kreu i këtij institucioni Talat Xhaferi shtyu seancën për shpërndarje dhe thirri seancë tjetër në të cilën në rend dite është edhe Ligji për shërbimet audio dhe audiovizuele. Kjo seancë është caktuar për në ora 15:30 minuta dhe pas kësaj menjëherë pritet të vazhdoj seanca në rend dite të së cilës është shpërndarja e Kuvendit.

Leave a Reply