Ndihmë ONLINE për të prekurit nga tërmeti

Shumw familje tw prekura nga tërmeti kanw ngelur në qiell të hapur, nën një nevojë jetike për veshmbathje, strehim dhe ushqim. E gjitha kjo në një kohë kur pritet përkeqësim i motit.

Kushdo që dëshiron të ndihmojë duke kontribuar në çfarëdolloj mënyrë mund të klikojë në linkun e mëposhtëm:

https://e-albania.al/dhuro/

Leave a Reply