Ne kemi thënë shumë më herët!

Epo kështu e kanë kur tolerojnë që baksuzi rusofil, Mulla Sula, të përzihet në punët e pushtetit. Edhe një fakt për tu bindur se Sulejman Rexhepi fuqishëm punon për VMRO-në e Nikolla Gruevskit dhe se, apeli i tij në fakt ishte në vijën e vendimit të nacionalistëve të verbuar maqedonas që kurrë mos të lejoj e që të ndërrohet dhe as të modifikohet emri i Maqedonisë si kusht për eurointegrime. Këtë marrëveshje e ka nënshkruar Sulejman Rexhepi, kurse apeli i tij ishte vetëm nervozizëm i myslimanëve të vendit si dhe iritim te maqedonasëve racionalistë. Këtë lojë e luajti ky fare “patrioti” me bateria.

Ja, lexoeni shkrimin në linkun  https://1kliklarg.com/opinion-analize/sulejman-rexhepi-si-karabiber/, fill pas prononcimit idiotik të Sulejman Rexhepit lidhur me Referendumin!

Leave a Reply