Në vendet e BE-së u kryen 215.000 krime seksuale

Eurostat ka njoftuar se policia në vendet e BE-së ka regjistruar 215.000 krime seksuale gjatë vitit 2015 dhe një e treta e tyre ishin përdhunuar, apo 80.000 viktima.

 

Eurostat ka publikuar këtë informacion, në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Eliminimit të Dhunës Kundër Grave, që është më 25 nëntor.

Leave a Reply