Një avion i linjës Lyon-Stamboll ka bërë ulje të detyruar në aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza”, në Rinas.

Kjo pasi një pasagjer me origjinë afgane ka prerë damarët gjatë fluturimit.

Afgani, me leje qëndrimi franceze, është dërguar në spital dhe raportohet se është jashtë rrezikut për jetën.

Leave a Reply