Një Institucion i tërë i përfshirë në vjedhje e në mëkat

Editorial nga LMR në BFI

Në këtë decenie të fundit, ekziston vetëm një vit kur Bashkësia Fetare Islame në RMV nuk është akuzuar për asnjë lloj vjedhje. Është viti maj 2014 – maj 2015! Sepse, në këtë kohë BFI e suspendoi Mustafa Dautin nga puna nën akuzën e vjedhjeve dhe manipulimeve me ndihmat humanitare të OH “Hilal”. Pas dëshmive dhe argumenteve që i ofroi ish-sekretari i BFI-së, Afrim ef. Tahiri, për Mustafa Dautin si hajn klasik dhe dëmtues i mazhit të BFI-së, Sulejman Rexhepi nuk pati kah t’ia mbajë përveçse ta dëbojë nga puna Mustafa Hajnin. Sot është brenda BFI-së këmbëkryq me mëkatin

Për më tepër kliko linkun

Një Institucion i tërë i përfshirë në vjedhje e në mëkat

Leave a Reply