PD këmbënguli te testi i drogës…

sti i drogës nuk ishte një kusht i prerë i Partisë Demokratike për ligjin e dekriminalizimit, megjithatë opozita hoqi dorë prej tij vetëm me forcën e kartonave të maxhorancës.Gjatë procesit të votimit të ligjit për dekriminalizimin, Oerd Bylykbashi paraqiti një amendament ku shtohej edhe pika që kërkonte testin e drogës për zyrtarët.“Është shumë e rëndësishme që të mos kemi përdorues droge në politikë dhe sot kemi mundësinë më të mirë për ta bërë këtë gjë”, tha gjatë prezantimit të amendamentit deputeti demokrat.Megjithatë, propozimi i Bylykbashit u rrëzua nga maxhoranca dhe pas rrëzimit të tij, Sali Berisha deklaroi se të gjithë shqiptarët e dinë që bëhet fjalë për Edi Ramën.

Leave a Reply