Prag i Vitit të Ri/ Rama uron qytetarët: Ta kaloni sa më gëzuar sot në familjet tuaja

Rama publikon videon, urimi për vitin e ri. Me këto momente të gëzuara mes fëmijësh e prindërish familjesh në nevojë së bashku me fëmijët e prindërit e skuadrës së kryeministrisë, ju uroj të gjithëve ta kaloni sa më gëzuar sonte në familjet tuaja

Postimi i plotë: MIRËMËNGJES 😃 dhe me këto momente të gëzuara mes fëmijësh e prindërish familjesh në nevojë së bashku me fëmijët e prindërit e skuadrës së kryeministrisë, ju uroj të gjithëve ta kaloni sa më gëzuar sonte në familjet tuaja, ndërrimin e viteve🤗

Leave a Reply