Prezantohen si AKSH, betohen para varrit të Adem Jasharit

Disa persona që janë prezantuar si pjesëtarë të AKSH-së kanë bërë homazhe te Momoriali i Familjes Jashari në Prekaz.

Ata janë prezantuar si pjesëtarë të AKSH’së dhe janë betuar se do të punojnë deri në bashkimin e trojeve shqiptare.

Leave a Reply