Qortimi i bëri hajër BFI-së së Shaqir Fetait

Pasi Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI ka reaguar dhe ka tërhequr vërejtjen kundër shkrimeve dhe informatave paçavurë që po i publikojnë “posllushnikët” e Shaqir Fetait dhe, mbase edhe pas reagimit të sotshëm nga ana e Ambasadës Suedese lidhur me një informatë sa amatore aq edhe sharlatanteske, sa të pistë aq edhe ofendues për diplomaten suedeze, menjeherë ka reaguar Shaqir Fetai dhe shkrimi është korrigjuar dhe sjellë paksa në normat e shkrimit normal!
LMR në BFI ka kohë që tërheq vërejtjen për punë amatoreske dhe të papërgjegjshme në këtë Instuticion, sidomos në raport me gjuhën shqipe dhe, pergjithësisht, me kulturën shqiptare. Në rrjetet sociale personale secili mund të “pallamudë” çfarë të dojë, por jo edhe në faqet zyrtare dhe nga personat publik!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0RM7kFZb9AKJEBoa4uHNLR1LCKWK8eKsKw1igKxLDSkeyxVivfNiEVBKhCmMtZkqFl&id=100064725553512&mibextid=Nif5oz

Leave a Reply