Rama: Edhe kjo mund të ishte thjesht një “Photo of the day”

Kryeministri Edi Rama ka falenderuar të gjithë forcat speciale që po kontribojnë në Durrës dhe Thumanë.

“Edhe kjo mund të ishte thjesht një PHOTO OF THE DAY.

Leave a Reply