Rama refuzon titullin “Qytetar Nderi” të dhënë nga Bashkia Dibër. Kryeministria sqaron…

Kryeministri Edi Rama ka refuzuar titullin “Qytetar Nderi” të dhënë nga Bashkia Dibër nën motivacionin për nisjen e Rrugës së Arbërit. Sipas një njoftimi të shpërndarë nga zyra e shtypit e Kryeministrit, Rama “ka qenë, mbetet dhe do të jetë gjithmonë kundër titujve honorifikë për politikanët në detyrë.

Duke falënderuar të gjithë ata që mund të jenë nisur për mirë, Kryeministri Rama e refuzon titullin e qytetarit te nderit, dhënë sot nga Bashkia Dibër”. /TemA/

Leave a Reply