RMV, nesër fillon vaksinimi masiv i popullatës kundër Covid-19

Vaksinimi do të bëhet në pikat në “A1 Arena” (salla “Boris Trajkovski”), ndërsa janë caktuar termine për 3.000 qytetarë.

Në këtë fazë, qytetarët nga infrastruktura kritike do të imunizohen – njerëzit që punojnë, Ministria e Brendshme, URM, gazetarët, shërbimet nga Qyteti i Shkupit dhe të gjithë që kanë kontakte – shoferët e autobusëve, zjarrfikësit, mësuesit e kopshteve, stafi i pikë pagesave …

Sipas planit , vaksinimi me 20.000 vaksina ruse “Sputnik” të dhuruara nga Serbia do të bëhet në 48 pika.

Leave a Reply