Rusia qëllon me armë një anije turke

Një tjetër incident mes Turqisë dhe Rusisë ka ndodhur kësaj here në detin Egje.

Dipas RT.com anija ruse ka qëlluar në drejtim të një anije peshkimi.

Leave a Reply