Schultz thirrje BE për çeljen e negociatave me Shqipërinë

Ish-kreu i Parlamentit Evropian, Martin Schultz i ka bërë thirrje Bashkimit Evropian për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Thirrja e Schultz u bë në forumin e revistës ‘The Economist’ për Ballkanin Perëndimor në Shkup.

Mësohet se zyrtarët në forum kanë thënë se Ballkani Perëndimor rrezikohet nga ‘perandoritë’ e shekullit të kaluar si Kina dhe Rusia.

Leave a Reply