SKANDALOZE, Isa Mustafa sërish tërhiqet nga qëndrimi i tij në Facebook (Foto)

Kryeministri i vendit, Isa Mustafa sërish është tërhequr nga ajo që kishte shkruar paradite.

Në postimin që e kishte bërë paradite, Isa Mustafa ku ofendoi shumë rëndë gratë kosovare, pasditë e ka ndryshuar postimin, ku flitej për gratë, që sipas tij po “kullotnin fonde të ndryshme”, raporton Gazeta Blic.

Isa Mustafa për shkak të gabimeve të njëpasnjëshme që bëntë në Facebook, ishte detyruar që për një periudhë ta mbyllte Facebookun. Më saktësisht një status i tij, kundër kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, ku e akuzoi për rastin e Radoniqit, kishte bërë që Mustafa të tërhiqet për një kohë nga rrjetet sociale.

Për më tëpër shikojeni postimin e parë të Isa Mustafës dhe ndryshimin që ia bëri pasdite.

Screenshot_2016-02-21-01-03-39-1

Leave a Reply