Skenpderbeu do të përballet me Dinamon e Zagrebit

Skenderbeu rigjen Dinamon e Zagrebit ne perballjet e kompenticioneve europiane .

Korçaret do te luajne kunder skuadres se njohur Kroate ne fazen e play –off  te UEFA Europa League.

2 vite me pare Dinamo e Zagrepit e eleminoi skuadren juglindore ne fazen e play off te UEFA Champions League.

Kroatet fitoan 2-1 ne Shqiperi dhe me pas 4-1 ne fushen e tyre per te nxjerre jashte ne ate kohe kampionet e Shqiperise.

Ndeshja e pare do te luhet ne date 17 Gusht ndersa ajo e kthimit nje jave me pas .

Leave a Reply