Të na rrojë… Turqia!

Një kujtesë për ditën e Flamurit

Nga Lutfi Dervishi

 

Sot…

1.Turqia është partneri strategjik i Shqipërisë!

2.Turqia është investitori i tretë më i madh në Shqipëri!

3.“Falë” Turqisë do të kemi së shpejti linjën tonë kombëtare ajrore!

4.Turqia mbetet për shqiptarët destinacioni më i preferuar turistik, sidomos paketat verore!

5.Turqia vendi i rilindasve dhe deputetëve shqiptarë që ngritën Flamurin e Pavarësisë!

6.Për shkak të “Turqisë” kemi heroin tonë kombëtar Skënderbeun!

7.Më shumë shqiptarë jetojnë në Turqi se në Shqipëri!

8.Audiencën më të madhe televizive e kanë telenovelat turke!

9.Turqia, vend mik, por jo model për Shqipërinë!

10.Turqia vend ‘vëlla’ që nuk na e uron pavarësinë!

Leave a Reply