Tirana në përgatitje për Samitin e Procesit të Berlinit

Tirana po bën përgatitjet e fundit për të pritur Samitin e Procesit të Berlinit, një ngjarje e rëndësishme ku do të marrin pjesë liderët e vendeve të Ballkanit, të shteteve anëtare të Bashkimit Europian dhe përfaqësuesit më të lartë të BE-së.

Bashkia e Tiranës ka nisur një fushatë intensifikimi për pastrimin e grafitëve dhe rregullimin e pikave hyrese të qytetit.

Përveç sheshit “Nënë Tereza”, dhe pikave hyrëse të qytetit, punëtorët po punojnë për të siguruar që gjithçka të jetë në rregull për këtë event të madh.

Samiti i Procesit të Berlinit do të jetë një mundësi për të promovuar bashkëpunimin rajonal dhe perspektivën e anëtarësimit të Ballkanit në BE.

Leave a Reply