Tiranë, nis samiti i ministrave të Jashtëm të Rajonit

Ka nisur të premten në Tiranë samiti i ministrave të Jashtëm të rajonit (SEECP).

Në fjalën e tij, ministri i Jashtëm serb Daçiç tha se “Serbia ka kontribuar për stabilitetin në rajon dhe një miqësi të mirë rajonale”.

“Këtë gjë e kemi treguar në dialogun me Prishtinën. Duhet të thellojmë marrëdhëniet tona në mënyrë që të kemi progres të mëtejshëm. Serbia do të japë mbështetjen e saj në këtë aspekt”, shtoi Daçiç.

Leave a Reply