Tiranë, protesta përfundoi

Protesta e udhëhequr nga PD përfundoi me mesazhe për ti dhënë fund qeverisjes Rama-Meta dhe Shqipëria të shkon në zgjedhje të parakohshme.

Gjatë protestës nuk u pati ndonjë përleshje me policinë.

Leave a Reply