U planifikua të përfundonte për 30 minuta, por takimi Trump-Putin zgjat më shumë se dy orë

Zëdhënësi i departamentit të shtetit, ka thënë se takimi ishte planifikuar të zgjaste jo më shumë se 30 minuta.

Dy presidentët kur filloi takimi u shprehën të kënaqur që patën mudnësinë të takohen për herë të parë.

Trump kishte thënë se SHBA-ja dhe Rusia do të ndjekin rrugën e zhvillimit, kurse presidenti rus kishte shprehur kënaqësinë për takimin i cili u zhvillua gjatë këtij samiti.

Në Hamburg, pikërisht kundër këtij samiti janë organizuar protesta të dhunshme, që kanë sjellur edhe policë e protestues të lënduar.

Presidenti i Amerikës, Donald Trump dhe homologu i tij rus, Vladimir Putin kanë zhvilluar një takim në samitin G20, i cili zgjati dy orë e 16 minuta. Zëdhënësi i departamentit të shtetit, ka thënë se takimi ishte planifikuar të zgjaste jo më shumë se 30 minuta, transmeton lajmi.net Dy presidentët kur filloi takimi u shprehën të kënaqur që patën mudnësinë të takohen për herë të parë. Trump kishte thënë se SHBA-ja dhe Rusia do të ndjekin rrugën e zhvillimit, kurse presidenti rus kishte shprehur kënaqësinë për takimin i cili u zhvillua gjatë këtij samiti. Në Hamburg, pikërisht kundër këtij samiti janë organizuar protesta të dhunshme, që kanë sjellur edhe policë e protestues të lënduar.

Leave a Reply