Ukrainë/ Ministria e Mbrojtjes: Na pret një natë me shumë bombardime

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës thotë se pritet një valë e re sulmesh në orët në vazhdim nga Rusia, ku përfshihen operacione bombardimesh masive nga ajri.

Kjo ka prodhuar nisjen e mbushjes te metrosë së Kievit.

Mediat në Ukrainë thotë se këto metro do të tejmbushen në orët në vazhdim dhe nuk do të ketë vend të mjaftueshëm për ata që i konsiderojnë metrotë si vend shpëtimi nga sulmet ajrore.

Leave a Reply