Urimi për muajin e Ramazanit

Kreu i komunitetit musliman te Shqipërisë Skender Bruçaj uroi besimtaret me rastin e nisjes se muajit te shenjte te Ramazanit. E shtuna e 27 majit shënon nisjen e agjërimit dhe Bruçaj bën thirrje qe te gjithë muslimanet ketë muaj te përkushtohen drejt devotshmërisë ndaj zotit dhe vlerave universale humane.

Leave a Reply