Vajza e Val Zekajt godet tradhtarët e 9 majit dhe kryqat e tyre

Tradhetarët e 9 Majit me djegie te kryqit po dojn me mblu tradhetin dinake. Si nuk ju vjen turp o shqipfolsa, o udbash e dini ku duhet me dhez dhe me çka me dhez e jo me djeg kryqin si nuk ju vjen turp të dilni me flamuj kombëtar e të e djegni kryqin, si mundeni ta përzini çështjen kombëtare me fe? O ISIS-a po shihet kush janë terroristë ky është terror, e jo të i quajn djemt e rastit te Kumanovës terrorist. Këta qyqar po mundohen me forma të ISIS-it me mbulu tradhëtin e Kumanovës! O tradhëtar të kombit ku ishit me 9 Maj apo ishit në anën e këtyre që sot kinse po ju a djegni kryqin! Maqedonia nuk është as ISIS as sllav është dhe do të jetë Dardane Ilire. Në vend se të djegni kryqin bëhuni burra dhe djegeni veten sa tradhtijat ja u bët kombit shqiptar. Ne shqiptarët kemi mbijetuar me humanitetin dhe harmonin fetare. O Ali tradhtari a e harrove Josip Bagerin, Nënën Terez, Gjergj Kastriotin, Millosh Gjergj Nikollen (Migjeni), Fan Nolin, Faik Konicen. Me kësi akte si të tujat jan asimilu shqiptarët ortodoks o njerëz të lig! Ju nuk jeni shqiptare se shqiptari nuk qet mask as nuk tradheton e kemi te shejten besë. Babi, jam krenare qe je shqiptar e jo isis apo udbash. Burrat e shqipes edhe pse janë në burgje të tradhetuar jane gjallë, kan kanunin e Lekë Dukagjinit me vete në gji mbajnë. Grupi i Kumanoves ka 4 llojë fe islam, shehler, kristian, jahudi. Unë edhe në emër të im at Val Zeka e dënoj këtë akt qyqar me prapavi ISIS e udbash. Shqiptari i vërtet nuk qet mask as nuk djeg kryq as gjysëm hënë as yll. Shikoni kush janë terrorista e jo çlirimtarët e grupit të Kumanovës.

Leave a Reply