Vazhdojnë punimet për kryqin 51 metërsh në Butel, policia përreth

Po vazhdojnë punimet edhe sot lidhur me ndërtimin e kryqit prej 51 metrave në Butel të Shkupit. Punimet po zhvillohen nga një numër i madh i punëtorëve, dhe se nuk dihet a janë apo jo të lajmëruar, apo bëhet fjalë për punëtorë vullnetarë.

Ndërkohë, derisa po vazhdojnë punimet, përreth ka një prani të shtuar policore, lajmëron INA.

Leave a Reply