Vendimi i ERE, Zyrtare: S’do ketë rritje të çmimit të energjisë për 2016

Enti Rregullator i Energjisë zyrtarizon se nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë për 2016.

Kreu i Entit Rregullator të Energjisë, Petrit Ahmeti deklaroi se kompanitë e energjisë duhet të përmirësojnë cilësinë e shërbimit dhe kërkoi që brenda 2016 të gjithë abonentët të pajisen me matësa elektrike me qëllim që të mos ketë më fatura aforfe. Petrit Ahmeti”: Të përmirësohet cilësia e shërbimit për qytetarët. Ata paguajnë ndaj të ndërhyhet për të përmirësuar furnizimin me energji”/Oranews.tv/

Leave a Reply